آشنایی با کاربرد های برگ بو+خواص این گیاه
برگ بو+خواص ،برگ بو و خواص آن،برگ بو و خواص،برگ بو چه خواصی دارد،خواص برگ بو در طب سنتی،خواص برگ بو چیست،خواص برگ بو در غذا،خواصیت برگ بو،خواص برگ بو تبیان،خواص برگ بو برای پوست،خاصیت برگ بو چیست،خواص برگ بو،خواص برگ بومادران،خاصیت برگ بو،خاصیت برگ بو،خواص درمانی برگ بو،خواص روغن برگ بو،خواص درخت برگ بو،خواص میوه برگ بو،خواص گیاه برگ بو
در این مطلب از سایت جسارت به آشنایی با برگ بو+خواص می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
کاربرد برگ بو+خواص
برگ بو به صورت درختچه و درخت یافت میشود. معمولاً در تمام فصول سال سبز است و طول درختهای آن به ده متر هم میرسد.
برگ بو گیاهی است خوشبو که همیشه سبز است. نامهای دیگر آن درخت غار و باهشتان میباشد.
این گیاه به شکل درخت یا درختچه بوده و مخصوص مناطق گرم زمین است. درخت برگ بو از مقاوت خوبی برخوردار بوده و
در مزارع و زمینهای زیادی با تنوع آب و هوایی مختلف رشد میکند ولیکن در مقابل سرمای زیاد حساس است.
از خواص برگ بو استفاده آن بهعنوان طعم و عطر دهنده غذا میباشد. همچنین از دیگر خواص برگ بو میتوان به استفاده از آن برای
تزئین باغها نام برد ولیکن کاربرد اصلی آن در آشپزی و همچنین به
عنوان داروی گیاهی و استفاده در صنایع داروسازی، بهداشتی و آرایشی است.
ادویه گیاه برگ بو دارای مقدار زیادی مواد معدنی نظیر مس، پتاسیم، کلسیم و آهن میباشد که
در سلامت فرد نقش حیاتی بر عهده دارند. میوه درخت برگ بو دارای اسانس روغنی فراری است همچنین در
برگهای خشک برگ بو نیز از 1 تا 3 درصد اسانس روغنی فرار بسیار معطر وجود دارد که
از طریق تقطیر میتوان استخراج کرد. همچنین منبع غنی ویتامین A و C است.
برگ بو+خواص
برگهای برگ بو معطر بوده و با له شدن بوی بیشتری از خود ساطع میکنند. باید توجه داشت که
برگهای خشکانده درخت در آشپزی استفاده میشود و نه برگهای سبز آن، زیرا برگهای سبز ممکن است
خواص منفی داشته باشند. چنانچه برای طعم و عطر بخشیدن به غذا بویژه غذاهای گوشتی و ماهی از
این گیاه استفاده میکنید، لازم است برگ خشکیده آن را به صورت درسته و کامل در غذا بیاندازید و
پیش از سرو غذا آن را از ظرف خارج کنید؛ زیرا خوردن این برگ معمول نیست و دارای طعمی قوی است.
طبع آن گرم و خشک است و از برگهای این گیاه روغنی تهیه میشود که به آن
حب الغار گفته میشود و در پزشکی کاربردهای فراوانی دارد. خواص دارویی برگ بو عبارتند از:
– ویتامن C که در دفع رادیکالهای آزاد وتقویت سیستم ایمنی بدننقش مهمی دارد از مهمترین ترکیبهای موجود در این گیاه است.
– ویتامین A موجود در برگ بو به قدرت بینایی فرد کمک میکند و در پیشگیری از ابتلا به سرطان ریه و دهان نقش دارد.
– وجود تعدادی از ویتامینهای بکمپلکس در برگ بو در سنتر آنزیمی و عملکرد سیستم عصبی و تنظیم متابولیسم بدن نقش دارد
بیشتر بخوانید :
برگ بو و دارچین
برگ بو در بارداری
برگ بو برای سرماخوردگی
برگ بو در غذا
برای از بین بردن لکههای کبود خون مردگی با روغن حب الغار موضع را مالش دهید.
طرز تهیه روغن حب الغار: میوه و برگ آن را در آب بپزید و
بگزارید تا سرد شود. قشری که روی آب را میگیرد برداشته و بادو برابر وزن آن روغن زیتون مخلوط کنید و
با حرارت غیر مستقیم (بنماری) جوشانده تا آب آن تبخیر شود و روغن بماند.
خواص برگ بو
برگ بو فواید زیادی در مقابله با انواع سرطانها دارد.
منبع غنی ویتامین C، A، آهن، منگنز، کلسیم، پتاسیم و منیزیم است. مصرف منظم آن در غذاها به سلامت جسم کمک میکند
دارای خاصیت ضد التهابی، آنتی اکسیدانی، ضد باکتریایی و ضد قارچی است.
خاصیت ضد آنتی اکسیدان آن با کمک کردن به بدن در تولید انسولین کافی، میتواند در درمان بیماریهایی مانند دیابت نیز موثر باشد.
آنزیمهای موجود در آن با شکستن پروتئینها و کمک به هضم غذا، علایم اختلالات گوارشی را کاهش میدهد و ناراحتی معده را درمان میکند.
ترکیبات موجود در آن، سردرد و حتی میگرن را درمان میکند.
آهن موجود در آن برای تولید گلبولهای قرمز لازم است.
در پزشکی برای تقویت معده و به عنوان اشتها آور و نیز برای هضم غذا و به عنوان ادرار آور استفاده میشود
. همچنین از جوشانده و روغنی که از آن تهیه میشود در تورمهای موضعی استفاده میکنند.
برگ بو در مورد گریپ و یا عفونت روده ای ضد عفونی کننده خوبی است. برای درمان برونشیت مزمن مورد استفاده قرار میگیرد.
دم کرده آن که با جوشاندن ۳ برگ در یک لیوان تهیه میشود، تعریق ایجاد میکند و تب را کاهش میدهد.
دستمال خیس شده در دم کرده آن را روی قفسه سینه قرار دهید تا از عفونتهای تنفسی، سرفه، سرماخوردگی و آنفلوآنزا رهایی پیدا کنید.
برای جلوگیری از تخمیر غذا در معده مفید است؛ دم کرده آن هضم غذا را آسان میسازد و گاز و نفخ معده را خارج میکند همچنین
نوشیدن دو تا سه فنجان از شربت برگ بو قبل از غذا برای درمان بی اشتهایی مفید است.
این گیاه را به غذاهای سنگین اضافه کنید یا دم کرده آن را بنوشید تا به هضم غذا کمک کند.
استفاده از برگ بو+خواص
باید توجه داشت که برگهای خشکانده این درخت در آشپزی استفاده میشود و
نه برگهای سبز آن، زیرا برگهای سبز ممکن است خواص منفی داشته باشند.
چنانچه برای طعم و عطر بخشیدن به غذا به ویژه غذاهای گوشتی و ماهی از این گیاه استفاده میکنید،
لازم است برگ خشکیده آن را به صورت درسته و کامل در غذا بیندازید و پیش از سرو غذا آن را
از ظرف خارج کنید؛ زیرا خوردن این برگ معمول نیست و دارای طعمی قوی است.
نام این برگ بو است و مالاکوو، دانشمند روسی برای اولین بار اثرات معجزهآسا و آرامش بخش آن را کشف کرد.
علاوه بر خاصیت طعمدهندگی برگ بو، این گیاه خاصیت آرامشبخش نیز دارد و سبب تقویت پوست و دستگاه تنفسی میشود.
در واقع این گیاه با تمرکز بر هورمونهای استرس میتواند حتی در بدترین شرایط شما را آرام کند.
برای این کار کافی است در روز یکی از برگهای خشک این گیاه را بسوزانید و ۱۰ دقیقه صبر کنید و از این طریق فضای خانه را عوض کنید و انرژی داخل خانه را مثبت کنید.
با وجود گسترده بودن خواص برگ بو همانند سایر گیاهان دارویی از این گیاه نیز نباید زیاد استفاده کرد (بیش از چند برگ در غذا) در
غیر این صورت باعث ایجاد مسمومیت میشود، همچنین خطر سقط جنین ناشی از این ادویه باعث شده تا زنان باردار از خوردن ان بر حذر باشند.
برگ بو+خواص
بیشتر بخوانید :