ام سی سه

باحال

ام سی سه

باحال

همه چیز درباره آشنایی با علت و درمان گیاهی بیماری ناخنک چشم

ناخنک

ناخنک چشم ,ناخنک چشم چیست,ناخنک چشم,ناخنک چشم و درمان,ناخنک چشم و درمان,ناخنک چشم چیست وراه درمان,ناخنک چشمی,ناخنک چشم طب سنتی

ناخنک چشم , ناخنک چشم چیست , ناخنک چشم , ناخنک چشم و درمان

توضیحاتی در مورد ناخنک

ناخنک عبارت است از افزایش رشد لایه ملتحمه که در بیشتر موارد، رویش آن از گوشه فراخ چشم آغاز شده و بسا آن‌چنان بر روی ملتحمه پیشرفت کند که همه آن را که در برابر مردمک است، بپوشاند. این بیماری ممکن است نرم یا سخت و به رنگ زرد یا سرخ باشد. این بیماری چشمی معمولاً از سفیدی چشم (ملتحمه) روی سیاهی چشم (قرنیه) کشیده می‌شوددر این مطلب از سایت جسارت در مورد ناخنک صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

ناخنک چیست

ناخُنَک زائده یا غشایی مثلثی‌شکل است که در گردن، چشم، زانو، آرنج، مچ پا یا انگشتان رشد می‌کند.

ناخنک چشم یک ضایعه مثلثی

این بیماری یک ضایعه مثلثی است که از سفیدی چشم (ملتحمه) روی سیاهی چشم (قرنیه) کشیده می‌شود. این ضایعه ناشی از رشد خوش‌خیم بافت پیوندی و رگ‌های ملتحمه‌است. این بیماری معمولاً ابتدا به صورت یک سفیدی روی ملتحمه ایجاد می‌شود که به تدریج به سمت قرنیه رشد می‌کند. به علت وجود رگ‌های زیاد معمولاً رنگ این بیماری صورتی یا قرمز است. این بیماری گاهی ملتهب می‌شود و باعث سوزش و خارش و اشک‌ریزش می‌شود. گاهی اوقات این بیماری رشد زیادی می‌کند و تا وسط قرنیه می‌رسد و جلوی دید را می‌گیرد؛ به علاوه حتی ناخنکهای کوچکتر هم می‌توانند با تغییر شکل قرنیه باعث ایجاد آستیگماتیسم شوند و دید افراد را تار کنند. پرتو فرابنفش را در شکل‌گیری و پیشرفت این بیماری چشم مؤثر می‌دانند.

درمان ناخنک چشم

اگر این بیماری کوچک باشد و ظاهر ناخوشایندی نداشته باشد و باعث قرمزی و سوزش چشم‌ها نشود نیاز به درمان خاصی ندارد. اگر این بیماری گهگاه ملتهب شود و سوزش و قرمزی چشم ایجاد کند مصرف قطره‌های اشک مصنوعی به صورت مکرر ممکن است باعث تسکین علائم شود. در مواردی که این بیماری التهاب شدیدی دارد می‌توان با نظر چشم پزشک یک دوره درمان با قطره‌های استروئیدی یا سایر قطره‌های ضد التهاب انجام داد. در مورد ناخنکهای بزرگتر که از لحاظ ظاهری و زیبایی اهمیت دارند یا با ایجاد آستیگماتیسم باعث تاری دید شده‌اند می‌توان با جراحی این بیماری را برداشت البته اگر این بیماری به صورت ساده برداشته شود احتمال عود آن زیاد است و به خصوص در افراد جوان و افرادی که این بیماری ملتهب دارند در نیمی از مواد عود دیده می‌شود. در این افراد بهتر است علاوه بر برداشتن این بیماری از روش‌های تکمیلی مثل پیوند ملتحمه یا استفاده از داروهای خاص (مثلاً میتومایسین) در حین جراحی استفاده شود. برخی مطالعات نشان داده که مصرف میتومایسین حین و بعد از عمل این بیماری شانس عود ناخنک را کاهش می‌دهد

ناخنک بزرگ

در ناخنکهای خیلی بزرگ که وسط قرنیه را هم درگیر کرده‌اند ممکن است لازم باشد علاوه بر اقدامات فوق از پیوند قرنیه لایه‌ای برای اصلاح شکل قرنیه استفاده شود.

علت ناخنک چشم

اشعه ماوراء بنفش خورشید (UV) در ایجاد این بیماری مؤثر است. همچنین باد شدید و گرد و خاک با تحریک چشم در ایجاد این بیماری مؤثر می‌باشند. بنابراین توصیه می‌شود افرادی که در مناطق آفتابی زندگی می‌کنند و مدت زیادی در معرض تابش آفتاب هستند از کلاه لبه‌دار و عینک آفتابی استفاده کنند.در افرادی که این بیماری دارند معمولاً ورود آب به چشمها (در موقع شستن دست و صورت یا حمام کردن) باعث تحریک چشم و ایجاد سوزش و قرمز شدن چشمها می‌شود. بنابراین این افراد باید دقت کنند که حتی الامکان آب وارد چشمشان نشود.

بیشتر بخوایند :

سه نما


سرطان گوش چیست؟

سرطان گوش چیست؟

سرطان بخش غیر طبیعی و رشد سلول های بدن است، تمام اعضای بدن، از جمله گوش، در معرض خطر این حادثه نیست، سرطان گوش ها چیزهای گوناگون است که ما قصد داریم در این مقاله به آن اشاره کنیم . سرطان گوش و همچنین همه انواع سرطان ها می توانند در صورت خوش خیم درمان شوند اما اگر تاخیر در تشخیص وجود دارد و همچنین عدم پیگیری درمان، ممکن است بیمار فوت کند. سرطان گوش در لایه های مختلف گوش و در بعضی موارد سرطان پوست رخ می دهد که در گوش اتفاق می افتد، به همین دلیل است که سرطان گوش گوش یا پوستی که در ناحیه بیرونی، داخلی و گوش رخ می دهد ... سرطان گوش است.
سرطان سلول پایه

کارسینوم اولیه سلولی شایع ترین نوع سرطان پوست است که در داخل یا خارج از پوست تاثیر می گذارد و می تواند در اوایل مراحل اولیه درمان شود.
کارسینوم سلول پانکراس

سرطان سلول سلولی، مانند سرطان سلولی، یک نوع اساسی از سرطان پوست است که کمی شدیدتر اما قابل درمان است. این سرطان با پوسته پوسته شدن و پوسته پوسته شدن و قرمزی و زخم ها در ناحیه گوش، به ویژه لبه های گوش مشخص می شود و در سایر قسمت های بدن، مانند دهان و لب
سرطان ملانوم

خطرناک ترین سرطان ملانوما به دلیل آن است که توانایی آسیب رساندن به سلول ها و بافت های اطراف آن را دارد. همچنین با توجه به مشکل تشخیص و عدم علائم مانند تغییر رنگ در پوست و ... این سرطان قبل از تشخیص اولیه تشدید تشخیص داده می شود و درمان بسیار دشوار خواهد بود. در ملانوما، ملانوسیت ها، که لایه های پوست را تشکیل می دهند، سرطانی هستند.
سرطان گوش خارجی

سرطان گوش خارجی نوعی سرطان گوش است که اغلب به عنوان زخم های پیشرفته دیده می شود، سرطان گوش خارجی به طور عمده به عنوان سرطان پوست شروع می شود و سپس بر گوش اثر می گذارد. در بعضی موارد، سرطان گوش حتی مغز را آسیب می زند، این نوع سرطان در گوش خارجی اتفاق می افتد که در مراحل اولیه می تواند به راحتی با عمل جراحی درمان شود و از پیشرفت آن جلوگیری شود.
سرطان کانال گوش

سرطان مثانه یکی از انواع سرطانهاست. سرطان در کانال گوش و اغلب در ناحیه گوش داخلی دیده می شود. این نوع سرطان در حضور تومور در کانال گوش شناسایی می شود و می تواند در مرحله اولیه با عمل جراحی درمان شود.
راه برای تشخیص سرطان گوش

تشخیص قطعی سرطان در این مناطق با بیوپسی یا نمونه برداری وجود ندارد و در حال حاضر هیچ جایگزینی برای آن وجود ندارد. روش های تصویربرداری مانند CT اسکن یا MRI نشان دهنده میزان گسترش تومور به بافت های اطراف است.
درمان سرطان گوش چیست؟

درمان سرطان گوش در سه راه ممکن است. درمان سرطان های غیرطبیعی با روش جراحی: در این روش جراحی برای حذف سلول و بافت سرطانی استفاده می شود. درمان سرطان گوش با پرتودرمانی: پرتودرمانی در مواردی که گسترش سرطان به راحتی با کمک جراحی درمان می شود بسیار مفید است. در این روش، اشعه های رادیواکتیو انرژی بالا می توانند برای از بین بردن سلول های سرطانی مورد استفاده قرار گیرند. برای درمان سرطان اکتال با شیمیدرمانی: شیمی درمانی روشی است که برای درمان داروها و مواد شیمیایی برای درمان استفاده می شود، این روش در مرحله آخر درمان به کار می رود، زیرا آسیب های ثانویه زیادی وجود دارد. در نهایت یکی از دلایل اصلی ایجاد سرطان کشنده، مرگ است، تشخیص دیرهنگام سرطان، و همچنین گمراه کننده در متخصص مناسب و نادیده گرفتن علائم که ممکن است به نظر شما کوچک باشد، اما در واقع این علائم علل کوچک خطر سرطان

درمان التهاب دهان

درمان التهاب دهان

چگونه می توان آنها را درمان کرد؟ آیا آنها نیاز به درمان ویژه ای دارند؟ درمان استوماتیت با توجه به نوع آن متفاوت است. نوع ویروسی نیازی به درمان ندارد. اگر کودک در آن قرار داشته باشد، تنها می تواند منجر به اضطراب و نگرانی کودک شود، چرا که کودک بی قرار است. این به اندازه کافی است که آنها را اطمینان دهیم که نشانه ها توسط خودشان حذف می شوند. در صورت پرتودرمانی، بهتر است از دهانشویه استفاده کنید. امروزه دهانشویه های زیادی وجود دارد که بدون نسخه قابل خرید می باشد. کسانی که داروی بنزین آمید نامیده می شوند، این علائم را کاهش می دهند. در صورت استفراغ آفت، شما می توانید یک قاشق شربت دیفن هیدرامین را فقط به عنوان یک دهانشویه بشویید و آن را با دهان خود بشویید. پماد کورتیکواستروئید نیز گاهی برای کاهش طول آفات و از بین بردن مشکل بیمار استفاده می شود.


Image result for ‫توضیحات درباره التهاب دهان‬‎

التهاب دهان و عوامل خطر
آیا عوامل خطر دیگری وجود دارد که می تواند احتمال ابتلا به استوماتیت را افزایش دهد؟ گاهی اوقات آلرژی غذایی در ایجاد استوماتیت آفات، به ویژه خوراک گندم موثر است. مصرف بیش از حد مواد غذایی سریع باعث آسیب مخاطی دهان و حذف موکوس از مخاطی طبیعی می شود، که باعث کاهش مقاومت مخاطی در برابر میکروب ها، سرطان ها و عفونت ها می شود. کم خونی ممکن است در ایجاد وقوع استوماتیت آفتی دخیل باشد. ضعف سیستم ایمنی یکی دیگر از عوامل خطر برای وقوع استوماتیت آفت است. وراثت نیز در آن دخیل است. در صورت ویروس هرپس سیمپلکس، که یک بیماری مسری است، باید دستورالعمل بیمار را با دیگران و مخصوصا کودکان مبتلا به تماس با پوست آماده نکنید.التهاب دهان و رژیم غذاییآیا این رژیم غذایی مخصوص این افراد را ارائه می دهید؟ مصرف ویتامین A و غذاهای حاوی این ویتامین در بهبودی مخاط دهان و کاهش التهاب. این افراد باید از استفاده از غذاهای تند که می تواند باعث سوختگی شود، خودداری کنند. مصرف بیش از حد غذاهای سریع باعث آسیب مخاطی دهان و حذف موکوس از مخاطی نرمال می شود که مقاومت مخاط را به میکروب، سرطان زا و عوامل عفونی کاهش می دهد. بنابراین در جوامعی که فست فود معمول است، میزان بروز استوماتیت و سرطان دهان حدود 40 تا 50 درصد بالاتر از سایر جوامع است.انواع التهاب دهاندو نوع اصلی از استوماتیت وجود دارد: زخم های دهانی این زخم ها نیز به عنوان زخم معده شناخته می شوند و یکی از شایع ترین علل استوماتیت هستند. این زخم ها به رنگ سفید یا زرد با حلقه بیرونی قرمز ظاهر می شود. زخم های دهانی می تواند به صورت جداگانه یا به صورت خوشه ای اتفاق بیفتد و معمولا در داخل لب ها یا چانه و یا روی زبان ظاهر می شود. زخم های دهانی به درد موقت و شدید منجر می شوند. در موارد کوچک، که شایع تر است، زخم ظرف 4 تا 14 روز بهبود می یابد. در موارد شدید تر، که یک دهم از کل را تشکیل می دهند، زخم می تواند تا 6 هفته ادامه یابد. هر کسی که ممکن است از زخم های دهان رنج ببرد ممکن است بیشتر در معرض ابتلا به زخم های دهان و بیست ساله زنان باشد. این بیماری می تواند در میان اعضای خانواده باقی بماند، اما مسری نیست. تبخال تبخال تبخال تبخال کوچک و دردناک و پر از آسیب های مایع است، معمولا بر روی لب و اطراف و اطراف حاشیه دهان. بیماری که ناشی از ویروس هرپس سیمپلکس (HSV) است، همچنین به عنوان استوماتیت تبخال شناخته شده است. ممکن است فرد قبل از درد و درد حس سوزش یا سوزش داشته باشد. یک تاول تبخال در اطراف یک کک زرد خشک و پوسته ی زرد. ویروس تبخال تبخال 5 تا 7 روز طول می کشد و می تواند دوباره ظاهر شود. این زخم ها نیز بسیار مسری هستند. استوماتیت براساس منطقه آسیب دیده دهان می تواند به چند دسته تقسیم شود: • لخته شدن - به معنی التهاب لب ها و اطراف دهان • گلوکز - که به معنی التهاب زبان است • گنگی ویت - که به معنی التهاب لثه ها • فارنژیت - که به معنی التهاب در پشت دهان است